fbpx

Kundeudtalelser

Hvad andre mennesker siger om Linguaviva

Hjem / studieliv / Kundeudtalelser
Linguavivas studerende kommer fra mange forskellige lande, hvilket gør det til en af ​​Irlands mest virkeligt internationale engelsksprogede skoler. Livet som studerende i Linguaviva handler virkelig om at skabe minder, der aldrig vil blive glemt. Når du først er blevet en del af 'Linguaviva-familien', har du en følelse af berigelse, idet du ved, at alle omkring dig vil se dig lykkelige, hjælpe dig med at nå dine mål og vigtigst af alt nyde alt, hvad Linguaviva og Dublin har at tilbyde 🙂
Linguaviva har altid været kendt over hele verden som en skole, der er synonymt med Excellence. Hver medarbejder, der arbejder i Linguaviva, gør det, fordi de nyder deres job og er en del af vores store familie. Studerende får altid en fornemmelse af dette straks, når de kommer ind i vores skole, de mødes med det indbydende personale og introduceres til den eksisterende studentergruppe, hvor de kan dele deres fantastiske oplevelser sammen. Linguaviva har en stærk global tilstedeværelse, og der er mange gennemgangssider og blogs overalt på Internettet, hvor det vil være let at se, hvorfor vi er kendt som en af ​​de bedste engelskskoler i verden!
  • 5 stjerne anmeldelse  Rart sted, god lærer, god organisation og fantastisk måned brugt der! Tak til alle

    Audrey Binet Avatar Audrey Binet
    9th marts 2017

    4 stjerne anmeldelse  Så godt !

    Laurent Moureau Avatar Laurent Moureau
    1st November 2013

    5 stjerne anmeldelse  Dette er stedet, der vil styrke din engelsk og udvide din horisont ved at møde interessante mennesker fra hele verden! Det er overflødigt at sige, at denne skole har en af ​​de bedste entusiastiske medarbejdere og lærere, der altid er villige til at hjælpe eleverne med deres bedste (: I er blevet forhørt meget fra mange andre, der ikke er sikre på, om denne skole er god nok, som det står på internettet eller ej. Jeg har en ting til at fortælle dig 'ja'

    Jeremy Park Avatar Jeremy Park
    13th marts 2017
  • 5 stjerne anmeldelse  Den bedste beslutning jeg nogensinde har taget! Linguaviva er en fantastisk skole, man lærer meget i klassen, og jeg kan varmt anbefale de ekstra aktiviteter til alle! Jeg mødte mennesker, der blev en stor del af mit liv og stadig er det! 🙂

    Alina Kern Avatar Alina Kern
    9th marts 2017

    5 stjerne anmeldelse  Udmærket mig selvfølgelig enestående ekspert i Estudiar og Dublin.

    Pedro Perez Avatar Pedro Perez
    13th februar 2018

    5 stjerne anmeldelse  Jeg kan være enig med alle elever, der gav deres recommondations nedenfor. I november i november blev jeg studeret i Linguaviva for tredje gang (hver gang kun en eller to uger), men jeg kommer tilbage så snart jeg kan, og det er altid en meget stor fornøjelse

    Beate Luise Hammer Avatar Beate Luise Hammer
    1st januar 2018
  • 5 stjerne anmeldelse  Nice team, der byder dig velkommen som en gammel ven, fremragende lærere, folk fra overalt du kan mødes, alt hvad du behøver for at lære eller forbedre din engelsk, meget godt placeret i Dublin ... hvad mere? En meget venlig "swissie" barmaid og en fødselsdagskage! De fik det hele!

    Jean Cépeux Avatar Jean Cépeux
    10th marts 2017

    5 stjerne anmeldelse  Indbydende, personale og professorer er altid til rådighed for at hjælpe deres studerende og passe på vores integration i klassegrupper og værtsfamilier. Jeg havde gode og uudslettelige minder om min erfaring i Irland. Linguaviva er bare enestående og uerstattelig ...

    Thomas Venriès Avatar Thomas Venriès
    9th marts 2017

    5 stjerne anmeldelse  Hvis du vil have 2 lære engelsk; der er mulighed A: går 2 en god familie, og indstillingen B: går 2 en god skole. Linguaviva, hverken A eller B, er den bedste mulighed!

    Har Hitz Avatar Har Hitz
    21st februar 2014
  • 5 stjerne anmeldelse  Fedt sted. Her kan du lære engelsk og møde nye venner fra hele verden. Denne skole organiserer fester og mange spil sammen. Hvis du vil lære mange ting, skal du komme her

    Angelo Sgobio Avatar Angelo Sgobio
    9th marts 2017

    5 stjerne anmeldelse  En af de bedste engelskskoler, jeg nogensinde har deltaget på. Jeg sætter pris på alle lærerne ærligt for at gøre det let at forstå. Teachers ved, hvordan man lærer eleverne på en god måde, selvom man ikke ved noget på engelsk. De fik mig til at føle sig hjemme, hvilket er det bedste for de studerende, der studerer i udlandet. De har interessante aktiviteter, der samler eleverne sammen for at tale engelsk. Hvis jeg var dig, ville jeg gå til Irland og studere i Linguaviva.

    Mohammed Radoi Avatar Mohammed Radoi
    10th marts 2017

    5 stjerne anmeldelse  Stor hjælp, fremragende lærere, godt placeret og en meget velkendt atmosfære ... Den bedste skole nogensinde! Der vil altid være mit valg til at studere i Dublin!

    Julia Martins Avatar Julia Martins
    9th marts 2017
  • 5 stjerne anmeldelse  Det bedste sted nogensinde for at forbedre eller lære engelsk .. håber at komme tilbage og have det sjovt med jer alle .. takket være mange fyre

    Conci Secci Avatar Conci Secci
    8th marts 2017

    5 stjerne anmeldelse  Er den bedre skole i Dublin !! Lærerne er store og personalet også !!!

    Paulo Brisolla Rezende Avatar Paulo Brisolla Rezende
    15th februar 2018

    5 stjerne anmeldelse  Dette er anden gang jeg studerer i Linguaviva. Jeg havde altid problemer med engelsk og efter at have studeret i Linguaviva kunne jeg se en stor selvforbedring. Lærerne er virkelig gode, og alle staber bringer denne venlige atmosfære! Jeg vil anbefale Linguaviva til alle.

    Roberval Silva Avatar Roberval Silva
    9th marts 2017
  • 5 stjerne anmeldelse  Den bedste skole nogensinde! Jeg anbefaler det til alle! Gode lærere og gode klassekammerater!

    Teresa Fernandez Elices Avatar Teresa Fernandez Elices
    12th oktober 2017

    5 stjerne anmeldelse  Jeg har kun gode minder i Linguaviva! Bedste skole nogensinde at forbedre vores engelsk i Dublin! En meget god atmosfære, lærere er meget venlige, hjælpsomme og alle elsker har fest haha! Perfekt

    Juliette Hl Avatar Juliette Hl
    9th marts 2017

    5 stjerne anmeldelse  Alle, der arbejder i Linguaviva, er fantastiske mennesker! Du kan føle at du er hjemme hos din familie. Jeg elsker denne skole. Tak for alt, hvad jeg har lært af dig ..

    A.Ezgi Başak Avatar A.Ezgi Başak
    9th marts 2017
  • 5 stjerne anmeldelse  Bedste skole nogensinde! Store lærere, god klasse, gode ekstra aktiviteter, godt placeret og så videre! Det gjorde det muligt for mig at møde rigtig hyggelige mennesker og at tale en flydende engelsk, som du kan se ... #LinguavivaSchool #BigUpToPaulStuartNoelMaryColmAndConor #BadPingPongPlayersTho

    Rémy Gramond Avatar Rémy Gramond
    9th marts 2017

    5 stjerne anmeldelse  Hvis du vil studere engelsk i Dublin, er dette absolut stedet at være. Fantastisk atmosfære og et fantastisk personale ... Alt hvad du kan forvente!

    Harry Granitzer avatar Harry Granitzer
    9th marts 2017

    5 stjerne anmeldelse  At gå til Linguaviva var en af ​​de bedste beslutninger, jeg har gjort. Super venlige og hjælpsomme personale og lærere. Jeg følte mig velkommen fra den første dag på. Jeg ved, hvorfor jeg har været der to gange for at studere engelsk! Alt det bedste for jer og jeg kommer til at besøge dig, så snart jeg er tilbage til Dublin.

    Fin Wetzel Avatar Fine Wetzel
    9th marts 2017